Baby Converse #2

Nu har jag alltså gjort klart mitt andra par med baby converse, blev väldigt nöjd denna gången också! Jag har gjort de åt min kompis Hanna och hon verkade nöjd och glad hon också. På bilden är formen på skorna kanske lite konstig men jag hann intestoppa dem innan jag tog kort. Mönstret som jag har utgått ifrån kommer härifrån, har dock ändrat lite för att garnet jag använde var lite tunnare än menat. Jag använde bomullsgarnet Nova från Järbo och Tilda garn med 50% bomull och 50% akryl från Svarta Fåret.
Ebba

Dumma dragkedja

Hej!

Jag lovade ju att jag skulle lägga ut en bild på min onepiece efter jag hade haft nästa lektion men det kom lite andra saker i vägen på den lektionen som bland annat att min kompis fick en nål hoppandes mot ögat och att min dragkedja gick sönder, eller sönder och sönder men själva den saken som man drar upp och ner med åkte ur så att min syslöjdslärare skulle skicka den till någon företag som kunde fixa sådant.

På torsdag och fredag är jag, Ebba och Ragna lediga för att det är kristihimmelfärdsdag, jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra men kanske ha en mys helg med Ragna och just det jag jag ska se om jag kan få ihop en sjal till min lillasyster som fyller 7 år imorgon av någon av dessa färger, vilken färg tycker ni?
/Moa


OnePiece

Hej!

Hoppas att ni haft en bra helg.
Jag tänkte visa lite bilder på min såkallade onepiece,haha. Nej men jag håller på med den i slöjden och kommer att göra en uppföljning efter nästa slöjd lektion som är på torsdag. På ryggen står det TOKIG om det är någon som inte ser det. Varför det står tokig det vet jag inte riktigt men jag tyckte att det stämde in lite på mig. På mina lovika vantar som jag gjorde i slöjden i höstas står det också TOKIG.
/Moa